Betaalmethoden

Bij ProFPS betaal je zoals jij wilt. En welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig.

Klarna achteraf betalen 

Bekijk het eerst, betaal het later. Met Klarna heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen na ontvangst. 

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethode van je eigen bank. 

PayPal

Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens. 

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekenste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Mastercard, Maestro en Visa worden ondersteund bij Consoleskins.

Apple Pay

Apple Pay biedt jou een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Je hoeft niet meer te zoeken naar je portemonnee en de juiste kaart. Als je Safari gebruikt, dan kan je met een simpele aanraking afrekenen.

Bancontact

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Deze methode is uitermate geschikt om mee te betalen in een webwinkel. 

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.

KBC/CBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.

SOFORT Banking

Wanneer je graag in de omgeving van SOFORT Banking wilt betalen kan dit door middel van je persoonlijke bankgegevens. Een apart SOFORT account is niet nodig. Jouw persoonlijke bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT Banking is het snelst groeiende betaalmiddel, en is net zoals iDeal een debitcard betaaloplossing. 

Paysafecard

Paysafecard is een prepaid betaalkaart waarmee in 43 verschillende landen online betaald kan worden.

Veelgestelde vragen

Je vindt hier antwoord op al je vragen over onze betaalmethoden.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken bij ProFPS?

Bij ProFPS kun je betalen met Klarna, iDEAL, PayPal, creditcard (Mastercard, Maestro, Visa), Apple Pay, Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC-betaalknop, SOFORT Banking en Paysafecard.

Kan ik achteraf betalen bij ProFPS?

Ja, je kunt achteraf betalen met Klarna. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen na ontvangst.

Zijn betalingen bij ProFPS veilig?

Ja, alle betaalmethoden bij ProFPS zijn veilig. Of je nu kiest voor iDEAL, PayPal, creditcard of een andere methode, je betaalt altijd veilig in je vertrouwde betaalomgeving.