Handleiding

Muisklik Triggers Kit

Welkom bij onze installatiepagina voor de muisklik triggers (hair triggers) voor de PS5 controller. Hier vindt u gedetailleerde instructies om uw nieuwe accessoire eenvoudig en snel te installeren. We bieden handleidingen in meerdere talen om ervoor te zorgen dat u de informatie in uw voorkeurstaal kunt lezen.

Onderstaand kunt u de installatiehandleidingen downloaden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Klik op de gewenste taal om de handleiding te bekijken en te downloaden:

  • Download Nederlandse handleiding
  • Download English manual
  • Laden Sie das deutsche Handbuch herunter
  • Télécharger le manuel en français

Kies uw taal en volg de stapsgewijze instructies om uw muisklik triggers correct te installeren. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Je vindt hier antwoord op al je vragen over onze doe-het-zelf kit voor muisklik triggers.

Zijn de muisklik triggers compatibel met alle PS5 controllers?

Yes. We ship orders worldwide. See more information from other shipping related FAQ questions.

Heb ik speciaal gereedschap nodig voor de installatie?

Nee, de installatie van onze muisklik triggers vereist geen speciaal gereedschap. De benodigde hulpmiddelen worden meegeleverd in het pakket, samen met duidelijke installatie-instructies.

Waar kan ik de installatie-instructies vinden?

Je kan de installatie-instructies downloaden via de links op deze pagina. We bieden handleidingen aan in het Nederlands, Engels, Duits en Frans voor je gemak.