OVER ONS

Het ProFPS-verhaal

1. DE BEGINJAREN

Van CS naar ProFPS

Ons avontuur begon in 2014 met de oprichting van Consoleskins, waar we voornamelijk skins verkochten voor consoles. Naarmate de markt veranderde, zagen we een afname in de vraag naar skins en een groeiende interesse in custom controllers en het personaliseren daarvan, inclusief esports controllers. Deze verschuiving leidde ons ertoe om in 2023 een naamswijziging door te voeren naar ProFPS, waarmee we een compleet assortiment aan gaming accessoires aanbieden.

2. START PROFPS

Nieuw tijdperk in gaming

ProFPS is ontstaan uit een team van Nederlandse gaming-enthousiastelingen die alleen het allerbeste willen voor medegamers. In een tijd waarin gaming-accessoires vaak standaard en eentonig blijven, zagen wij de kans om het beter te doen. Daarom hebben we ProFPS opgericht – om elke gamer te voorzien van accessoires die hun prestaties echt verbeteren.

3. HET CONCEPT

Slimme gaming oplossing

ProFPS levert een breed scala aan hoogwaardige gaming-accessoires rechtstreeks aan je deur. Zeg vaarwel tegen ondermaatse apparatuur en hallo tegen geoptimaliseerde prestaties! Of je nu op zoek bent naar esports controllers, precision rings, oplaadkabels, controller grips, of performance thumbsticks – wij hebben het allemaal.

Level Up, Game On

4. BESTE MATERIALEN

Topkwaliteit voor wins

Uitstekende prestaties beginnen met hoogwaardige materialen. Daarom selecteren we alleen de beste componenten en ontwerpen om jouw game-ervaring te verbeteren. Onze producten zijn gemaakt om duurzaam, comfortabel en vooral prestatiegericht te zijn. Want we weten allemaal:

QUALITY GEAR = QUALITY GAMEPLAY